Om 10.00uur, staan de oldtimer tractors ten toon aan Café Beire Fluit, Laarstraat 24 te Nederokkerzeel. Rond 12.00uur start de rondrit door Kampenhout, via Erps-Kwerps keren we terug om omstreeks 14.00uur aan Beire Fluit te eindigen.
De tractors zijn nog tot 17.30uur te bewonderen.
Er is gratis vervoer met paard en kar voorzien vanaf het dorpsplein naar café Beire Fluit.
Zin om mee te rijden met jouw old timer?
Laat een seintje: GSM: 0478 64 93 55

Deze grappige clown geeft al enige jaren het startschot van onze kindernamiddag. Hij neemt in zijn show alle kinderen mee naar de wereld van goochelen, spel en muziek. Op een komische manier komen allerlei toffe goochelnummers aan bod, gecombineerd met muziek en dans. Dus beste kinderen, neem je papa en mama aan de hand en haast je naar het plein, want om 14u begint de show van Clown Pleks.

Ijsjes, ballonnen en nog zoveel meer

Na de clown kan je een ballon laten plooien door een echte ballonplooier of je laten schminken bij de grimeerstand. Of ben je zo stoer dat je een ritje durft te wagen op de rodeostier? Natuurlijk zal er ook een springkasteel staan.

Jeugdtheater Jeuk brengt een wervelende show voor kinderen van 3 tot 10 jaar.
Koning Prikkeldraad uit Triepegem wil een groot feest organiseren voor alle kinderen uit het dorp. Cis De Nar heeft een mooi openingslied geschreven en de koning wil het brengen voor alle kinderen van het dorp. Maar help...! Wat gebeurt er? Wanneer de koning wil beginnen zingen... blijft het stil. De koning is zijn stem kwijt. Prikkeldraad is erg geprikkeld... En het feest dreigt niet door te gaan...
Gewoon kijken en stilzitten is geen optie. Elke voorstelling is voorzien van leuke liedjes en de kinderen worden uitgedaagd mee te spelen.

The real disco experience
Belgische Retro-Funky Disco-Pop formatie equivalent aan een “move to the groove” feel waarbij de liefhebbers van nostalgische en Studio 54-achtige vibes worden verwend met uptempo medleys van de allergrootsten uit het genre.
Ambiance, show, glitter, glamour, retro, over-the-top kostuums, vintage en flink wat kitsch. Dat en de niet te onderdrukken drang om meteen te beginnen swingen, natuurlijk. 

smooth

Reeds verschillende jaren brengen de mensen van dansschool De Smet-Camby het plein en ons publiek in de juiste sfeer. Ze tonen ons hun kunsten en het enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze dansen voor u een wals en een chacha. Kom genieten van een Argentijnse tango, een Cubaanse salsa of pure rock’n roll. Als je na deze dansvoorstelling nog kan blijven zitten, dan weten we het niet meer…

V.C. staat deze keer niet voor Voetbal Club of Volleybal club, maar wel voor Vlaamse Covers. Deze groep vindt Engels soms wat overroepen en het is zo jammer dat het Nederlandstalige lied wat in de vergeethoek is geraakt. Vandaar brengt VC De Gies een programma volgestouwd met Nederlandstalige hits, overgoten met een aanstekelijk sausje ambiance waarbij zweet noch stembanden gespaard worden. Maar iedereen die er tijdens de vorige editie bij was, weet het al: deze rasartiesten laten je meteen rechtstaan van je stoel. Daarom hebben ze dit jaar een later plekje op de affiche gekregen.

gies

dé sensatie van editie 2017

Er zijn van die bands waarbij je op voorhand weet dat je iets goed krijgt. De energieke coverband Barking Bruce bundelt individuele kwaliteiten in net die nummers waar je als publiek op los wilt gaan. Denk aan een stevige Pearl Jam klassieker, een Beastie Boys track waarbij de muren amper overeind zullen blijven staan en een dikke hit van Rihanna met een zeer verrassende twist. Rockfeest gegarandeerd! Giet hier nog een flinke bak live-ervaring van alle leden in de pocket en je weet al op voorhand: Waar Barking Bruce komt, gaat het publiek nog lang niet naar huis…En dat hebben we vorig jaar met plezier mogen ondervinden. Meer van dat!!!!

bruce